vtwonen tegels

De veelzijdige collectie van vtwonen tegels

De vtwonen tegelcollectie is een unieke tegelserie die is uitgebracht door het woontijdschrift vtwonen. In deze collectie zijn verschillende stijlen opgenomen om met elkaar te mixen en matchen. Met deze tegels creƫer je een heerlijke vtwonen sfeer in huis.

Een voorbeeld uit de vtwonen tegelserie is de serie Loft. Een stoere betonlook serie verkrijgbaar in drie tinten. Deze tegel is een mooie basis voor ieder stoer en modern interieur.

Een andere serie is bijvoorbeeld de houtlook-tegel Marwood. Deze tegel heeft een de uitstraling van een karakteristiek parketvloer, maar met alle voordelen van een tegelvloer.

De nieuwe serie Neo is gebaseerd op een verouderde tegel en verkrijgbaar in twee kleuren en verschillende formaten. Het leuke van deze serie is dat er ook nog een patchwork patroon verkrijgbaar is in elke kleur.

In onze showroom hebben we de vtwonen serie uitgebreid gepresenteerd. U bent van harte welkom om de serie bij ons verder te ontdekken. Meer informatie over de tegels vindt u op de website van vtwonen tegels.