Welkom bij P. Meijer Bad & Tegel

Sinds 1996 zijn wij de badkamer- en tegelspecialist van Leiderdorp. Vannuit onze passie en expertise leveren wij mooie en kwalitatieve badkamers en tegelvloeren. Ook voor uw kleinere projecten, zoals toiletten en van bad-naar-inloopdouche renovaties, kunt u bij ons terrecht.

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een klantgerichte en heldere aanpak. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en luisteren goed naar uw wensen. Dit vertalen wij naar een goed ontwerp dat leidend is voor uw project.

De volgende stappen kunt u verwachten tijdens de aanschaf van een badkamer:

  • Oriëntatie, in onze showroom vindt u diverse inspirerende opstellingen die u zullen helpen bij het vormgeven van uw project.
  • Ontwerp, op basis van de gegevens en maten van uw badkamer wordt een ontwerp gemaakt. Aan de hand van dit ontwerp kunnen de verschillende artikelen worden uitgezocht.
  • Offerte, een vrijblijvende offerte volgt van de uitgekozen materialen.
  • Inspectie, de aannemer komt langs om de technische haalbaarheid van het project te controleren. Hieruit volgen eventuele aanpassingen en een vrijblijvende offerte van de installatiekosten.
  • Aankoop, U heeft een totaaloverzicht voor de kosten van het project. Wanneer u hierop akkoord geeft kan de verbouwing worden ingepland.
  • Verbouwing, op de geplande datum wordt de verbouwing uitgevoerd. De verbouwing zal aan één stuk door worden uitgevoerd.
  • Oplevering, na de verbouwing wordt de nieuwe badkamer netjes en schoon opgeleverd; Klaar voor gebruik.

Showroom

In onze showroom van 1200m² vindt u verschillende opstellingen met badkamers, toiletten, tegelvloeren en losse producten. Hier presenteren wij verschillende combinaties en adviseren u graag in uw keuze. Hieronder vindt u alvast een aantal foto’s van onze showroom.