Tegels

De veelzijdige collectie van REFIN en FAP

REFIN en FAP zijn trendzetters onder de tegelproducten en dat is te merken. Welke sfreer u ook zoekt; Het is te vinden. In onze showroom helpen wij u graag met de zoektocht naar uw stijl. Wij begrijpen dat het uitzoeken van tegels soms lastig kan zijn. Wanneer u een afspraak maakt, kan één van ons echt de tijd voor u nemen om tot de perfecte match te komen.

Of u nou op zoek bent naar de echte eyecatcher of dat u zoekt naar subtiele elegantie. Met de tegels van REFIN en FAP zal uw zoektocht tot een goed einde komen. 

Ook voor houtlook tegels bent u bij REFIN en FAP op het juiste adres. Wanneer u vloerverwarming wilt in uw huis bieden keramische houtlook tegels de perfecte oplossing. Door de natuurlijke eigenschap van keramiek houden tegels warmte langer vast en wordt uw woning aangenaam en gelijkmatig verwarmd. Dit proces kan een energiebesparing opleveren tot 20%. Dat maakt houtlook tegels niet alleen mooi, maar ook erg fijn.

Neemt u tegels alleen vanwege het waterdichte karakter? Vind u stucwerk mooier, maar wilt u wel zeker zijn dat uw badkamer waterdicht is, dan zijn stuclook tegels de perfect oplossing. Naast vlak gestucte tegels zijn er ook stuclook tegels met decoratie erin verwerkt.

In onze showroom hebben we REFIN en FAP uitgebreid gepresenteerd. U bent van harte welkom om de tegelcollectie te bekijken. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een tekening en offerte voor u op te stellen.