Artweger Twinline

Baden en douchen in de Artweger Twinline

Het maakt niet uit of u liever in bad gaat of liever doucht. Met de Artweger Twinline kunt u volwaardig douchen en heerlijk baden. De Twinline baden zijn voorzien van een ruime douchedeur van gehard veiligheidsglas, voor een gemakkelijke instap.

Dit bad scheelt een hoop ruimte in de badkamer. Door de compacte inbouwmogelijkheden van het model kan de Twinline in veel ruimtes worden toegepast. Graag denken wij mee aan de toepassing van de twinline in uw badkamer.

De Artweger Twinline is verkrijgbaar in 2 varianten. De Twinline 1 heeft een ronde ruime douchedeur en de Twinline 2 is strak vormgegeven. Zo past er altijd een model bij uw stijl.

De Twinline baden kunnen worden uitgevoerd met verschillende wellness opties zoals whirlpool met verlichting en antislip douchevloer.Daarnaast kunnen de ombouwen van het bad in verschillende kleuren geleverd worden. Zo kan er voor vele kleuren Artwall gekozen worden en een aantal variaties in glas. Ook kan ervoor gekozen worden om de badombouw te betegelen.

Sinds kort is de Twinline 2 badkuip ook uit te voeren met badlift. Hierdoor kan iedereen weer genieten van een warm bad. In het onderstaande filmpje wordt de werking van de lift gedemonstreerd.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten of de Twinline wat voor u is? Dan kunt u terecht bij ons terecht. Wij hebben zowel de Twinline 1 als 2 in onze showroom gepresenteerd staan. In een vrijblijvend gesprek kunnen we kijken of de Twinline bij u toepasbaar is. Kom langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op.

Meer afbeeldingen van de Artweger Twinline series